Visita les nostres xarxes

siguenos en facebook        siguenos en facebook       siguenos en facebook       siguenos en facebook

BIO


La cantant Sònia Jené, el guitarrista Felip Garcia i el contrabaixista Jordi Rosell, formen aquest trio que en els seus inicis començava com a duet amb la Sònia i en Felip i que, posteriorment, va incorporar en Jordi com a base rítmica. 

L'eix central de Contrapunt Trio és el Jazz, però combinat amb boleros, bossa nova, cançó mediterrània i d'altres gèneres juntament amb composicions originals que fan que el seu treball tingui un resultat molt personal.

D'origens diversos, aquests tres músics compten amb una respectable experiència als escenaris. En trobar-se, van decidir explotar l'àmpli i divers ventall musical que els ha servit d'aliment artístic, per tal de plasmar-lo en la seva música.
Sònia Jené
Felip Garcia
Jordi Rosell
veu brillant, espectacular, enlluernadora, encisadora..."
Aquests son alguns dels calificatius fets pel nostre públic.

Cantant i ballarina, intèrpret d'una gran varietat d'estils amb influències com Aretha Franklin, Sade, Eva Cassidy, Noa, Ella Fitzgerald o Nina Simone entre d'altres.

La Sònia porta una llarga trajectòria en diferents conjunts fruit de la seva versatilitat vocal i és amb Contrapunt on aprofita aquesta virtut.

Ha cursat diferents estudis vocals, entre ells un master amb la cantant Nina, i classes amb la Núria Piferrer.
Actualment també cursa estudis de violí.
qualitat, coneixement i lideratge..."


Guitarrista i compositor. Ha participat en diferents formacions al llarg de la seva carrera, que com a guitarrista començà el 1997.
Va estudiar piano, solfeig i harmonia a l'escola Carme Alberich.
Composició i síntesi del so a la Fundació Phonos.
Jazz i música Moderna a l'escola Blue Train amb mestres com Dani Pérez (ESMUC), Andreu Zaragoza, Jordi Bonell i Curro Gàlvez i al Conservatori de Bellaterra "El Musical".
Va liderar el seu propi trio de Jazz i és ara amb Contrapunt que explora amb profunditat els diferents sons de les seves guitarres, per aplicar-los a cada tema, fent els arranjaments per a cada cançó. 
calidesa, seguretat i base..."

Alumne del mestre del contrabaix, Salvador Colàs.

Col·labora amb bandes de diferents estils (Pep Busquets trio), però és amb Contrapunt on la varietat d'estils es fa més evident (jazz, bossa nova, manouche, boleros, versions, country, cançó, entre d'altres) el que el converteix en un contrabaixista més que versàtil que aporta la calidesa necesària, una sòlida base i un pilar fonamental d'aquest trio.


La brillant veu de la Sònia juntament amb la dolçor clàssica de la guitarra i la sonoritat particular del contrabaix, fan d’aquest Trio una renovada aposta pels nous temes i per les peces de sempre.